dilluns, 4 d’octubre del 2010

El retrobament

Sobre les 21.00 del vespre de divendres comencen a sonar els telèfons mòbils pel retrobament després de tres intenses setmanes. Tres setmanes en que hem coincidit en els nostres pensaments més del que ens pensàvem.
La Irma ens ofereix la seva terrassa per sopar i recordar alguna textura Equatoriana. Després de fer memòria, posar-nos al dia i passar-nos un carretó de fotos, ens depsedim d'alguns fins a la propera. La resta ens repartim per dormir i aixecar-nos amb suficient forces per encarar la jornada de dissabte.
Arribant tard i representant a gran part del grup que no podia assistir, entrem al Col•legi SIL per compartir el que hem viscut. Ens escoltem i posem l’energia necessària en les nostres il•lusions i projectes amb la resta de companys que han viatjat a altres camps. Realment molt interessant i enriquidor.
El matí conclou amb una xerrada càrrec de Marti Olivella, Director de Nova, Centre per a la Innovació Social, i del projecte "Repensar la Societat".

Sembla que no hagi passat el temps. Equador ens queda molt lluny i molt a prop alhora. I es que sempre hi haurà alguna cosa entre nosaltres que en lligarà per sempre.



Els membres del grup integrats a la nova societat, inclòs la Lluna al telèfon de la Patri, recent arribada i compartint aquest moment amb nosaltres.