dimarts, 15 de juny del 2010

DARRERA TROBADA

La darrera trobada va ser aquest passat dissabte 12 de juny. A les 10.00 del matí va començar una xerrada sota el títol “Viure el camp de solidaritat en directe o des del visor de la càmera?” Una proposata prou interessant per saber el què, com, on, quan i el per què de la fotografia del viatger.
Seguidament, Begoña Roman, doctora en filosofia i professora de la UB ens va fer reflexionar amb turisme i solidaritat desde el punt de vista de l’ètica.
El moment de la pausa va servir per retrobar-nos, pensar amb la gent del grup que no ha pogut participar aquesta vegada, acabar d’ultimar detalls i agafar forces per continuar amb una taula rodona prou interessant a càrrec de participants d’anys anteriors, mostrant diferents actituds entorn els camps de solidaritat.
El dinar, aquest cop menys elaborat per falta de temps i dedicació, va ser estona de visites, consells, idees, comentaris i sobretot cohesió de grup.



Amb la panxa plena, vam seguir fent unes dinàmiques grupals que van servir per posar punt i final a la jornada i per acomiadar-nos.
Ara toca organitzar-nos, SETEM ha fet i seguirà fent molt bona feina, formant-nos i sensibilitzant-nos envers el tema.
Ara per ara podem dir que el destí queda a les nostres mans...