dimarts, 1 de juny del 2010

Cap de setmana de grup. Destí: La Ruca

Matí de dissabte per arribar al que seria la nostra casa de cap de setmana, i mentres la gent arribava poc a poc s’anava desenvolupant la gimcana que havien preparat el comitè de Bolívia. Sí, si, estaríem compartint amb el comité de Bolivia, la gent que hi anirà enguany i nosaltres, Equador. L’objectiu era passar un cap de setmana amb el grup per fer convivència i cohesió de grup.
Abans de resumir breument el cap de setmana cal agrair a aquest equip que va venir amb preparat amb moltes ganes de transmetre les seves experiències, d’il•lusió, de fer un munt d’activitats, entre elles la famosa Chu-chuuuuuuuuu Quiniela!!! Gràcies per acollir-nos, ensenyar-nos tantes coses i fer-nos sentir part del grup!

Dissabte: Arribada i gimcana Boliviana
Degustació de menjar equatorià i Bolivià. (Tips com tuixonets)
Visita de dos integrants del grup de l’any passat (Una passada!)
Sopar (Super-hiper-mega-estra d’hora i sense gana)
CHU – CHU QUINELA (Super motiv adora!!!)
Bona niiiit!

Diumenge: Esmorzar
Activitats de grups juntament amb Bolívia. Dinàmiques de grup.
Dinar
Què i com fer la maleta?
Posada en comú del cap de setmana
Fins aviat!


Realment ha estat un tancar i obrir d'ulls que ens ha servit per obrir la ment i el cor. Sensacions... veus alçades, cossos distorsionats per la imaginació, ànimes perdudes en busca de respostes, presents acabats d’estrenar. Hem rigut plenament, hem après i hem transmès, hem pensat, hem reflexionat, hem parlat sense dir res, ens hem fet petites i hem crescut alhora, hem compartit i ens hem deixat portar... ens hem dit coses i encara ens n'han quedat moltes al tinter... i el més important, ens hem estimat.
Personalment, he viscut tant a primera línia que m'he quedat sense paraules.