divendres, 4 de juny del 2010

QUARTA TROBADA

La jornada va ser intensa. Matí en grupets i repartits en diferents tallers. Entre ells hi havia el de dinàmica de grups, d’immigració, el rol de la dona... que es van repetir a la tarda. En general van estar força bé, alguns més que altres, siguem crítics. La son d’alguns i la motivació d’altres es van fusionar per fer de la jornada un dia de grup, de convivència, de formació, d’intercanvi i d’emocions.
El missatge principal va ser que cal escoltar moltissim, observar més, palpar molt, olorar força... però parlar ben poc. Al cap i a la fi ens trobem tots dins una caixa disposats a fer realitat un altre món, perquè és alhora punt final i punt d’inici d’un procés que no es para, malgrat ens prenem el temps que cal per aturar-nos a valorar, projectar, concretar i decidir.
Tot això fent cohesió de grup alhora de dinar sobretot, amb delicatessen de la fina: amanides de patata, pasta i d’arròs de tot tipus i colors, postres amb fruita, tastets de xocolata i pastís de formatge van cobrir un mantell florejat fins que es van omplir les nostres panxes. Mmmmm!